Ontwerp & Adviesbureau van Hout

Nieuwbouw woning met berging

Aan de rand van het terrein van ´s Heeren Loo mag een nieuwe woning gebouwd worden. De opdrachtgever wil graag een moderne schuurwoning. Aan de achterzijde van deze schuurwoning wordt met een groot eiken spant een overdekt terras gerealiseerd waar vandaan uitgekeken wordt over de weilanden. Op de begane grond van de woning bevinden zich een kantoor, bijkeuken en woonkamer met open keuken. De verdieping wordt voorzien van 4 slaapkamers en een badkamer, de ouderslaapkamer kijkt uit over de weilanden. Op de overloop van de verdieping wordt door middel van een vide een verbinding met de onderliggende keuken gerealiseerd. De woning wordt volledig onderhoudsvriendelijk uitgevoerd met aluminium kozijnen, keralit gevelbekleding en rockpanel boeilijsten. Op een behoorlijke afstand van de woning wordt een berging in dezelfde stijl als de woning gebouwd.

Projectgegevens

LocatieGroene Allee, Ermelo
Bouwjaar2017
AannemerBouwbedrijf Stobbe & Simon
Doorlopen fasenOntwerp, Omgevingsvergunning, Aanbesteding, Oplevering

Opdrachtgever over het project

We zijn enorm blij met het eindresultaat van ons droomhuis. De samenwerking hebben wij als enorm plezierig ervaren. Het begon met een foto van een woning gevonden op Internet. Remco luisterde naar onze wensen en wees ons op praktische zaken (die we anders vast over het hoofd hadden gezien). We kunnen een samenwerking met Remco van harte aanbevelen!