Horecaruimte Telstar Surfclub

Naast de Telstar surfschool staat een leegstaand pand. In dit pand wordt een nieuwe horecaruimte met overnachtingsmogelijkheden gerealiseerd. Beide panden moeten hiervoor flink onderhanden genomen worden, zowel aan de buitenkant als de binnenkant, het bestaande pand is namelijk casco opgeleverd. In samenwerking met Telstar wordt er een programma voor het pand bepaald. Op de begane grond bevinden zich een grote horecaruimte, een multifunctionele bijeenkomstruimte, een keuken, kantoor en berging. Op de verdieping bevinden zich de toiletten en meerdere grote slaapruimten geschikt vanaf 4 personen, een aantal met een badkamer en suite en een aantal met een gedeelde badruimte. 

Rondom het pand wordt een groot nieuw terras gerealiseerd, dit terras wordt aangekleed met Kastanjehouten elementen en bijbehorende windschermen. Naast het pand van de surfschool wordt door middel van een aantal zeecontainers een berging gerealiseerd, deze zeecontainers worden aan het oog onttrokken door een betimmering, de twee panden worden aan elkaar verbonden door een scherm van kastanjehout.

Projectgegevens

Locatie Palmbosweg, Ermelo
Bouwjaar 2014
Aannemer Van Panhuis Bouw
Doorlopen fasen Ontwerp, Bestemmingsplan wijziging, Omgevingsvergunning, werktekeningen

Opdrachtgever over het project

Wij hebben het project als zeer prettig ervaren. Goede samenwerking tussen alle partijen. Remco van Hout is prettig in omgang en denkt graag mee om tot een succesvol resultaat te komen.