Nieuwbouw woning

Aan de rand van een bestaande woonwijk in Harderwijk zijn aan de Boomkamp een aantal kavels beschikbaar voor nieuwbouw van vrijstaande woningen. Op één van deze kavels mag in samenwerking met bevriend Architect dhr. Foppen door mij een woning ontwikkeld worden voor de opdrachtgever. Deze klassieke woning wordt uitgevoerd met een steile kap met zwarte pannen. Het metselwerk van de gevel krijgt meerdere details zoals terug liggende rollagen, deels verticaal metselwerk een rollaag onder de kantpannen en overhangend metselwerk. Er wordt gewerkt met twee soorten baksteen. Gecombineerd met de forse houten kozijnen met hardstenen lekdorpels en gedetailleerde goten en boeilijsten maakt dat de woning een luxe uitstraling heeft.

Onder de volledige oppervlakte van deze riante klassieke woning is een kelder gemaakt. Op de begane grond bevinden zicht de entree, woonkamer met open keuken, bijkeuken en garage. De verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. aan de achterzijde van de keuken bevind zich een riante overkapping.

Projectgegevens

Locatie Boomkamp, Harderwijk
Bouwjaar 2014-2015
Aannemer Van Panhuis Bouw
Doorlopen fasen Ontwerp, Omgevingsvergunning, Aanbesteding, Werktekeningen, Oplevering

Opdrachtgever over het project

Remco is een betrouwbare en vakkundige persoon die onze wensen goed heeft vertaald naar duidelijke bouw- en werktekeningen, waardoor de aannemer het door ons beoogde resultaat heeft kunnen realiseren.