Nieuwbouw woning met berging

Deze moderne notariswoning met een zinken uitbouw aan de zijkant over 2 verdiepingen in Ermelo mag van het bestemmingsplan slechts 400m³ groot uitgevoerd worden. Door de woning te onderkelderen en te voorzien van een vergunningvrije uitbouw is het mogelijk toch het volledige programma van de opdrachtgever te verwerken. Zo zijn er zowel in de kelder als op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer aanwezig, terwijl de begane grond bestaat uit een riante woonkamer met keuken, bijkeuken en kantoorruimte.

Naast de woning is een vrijstaande berging in de stijl van de woning gerealiseerd. Om de woning te voorzien van zonwering is gekozen voor screens welke geïntegreerd zijn in de ventilatievoorzieningen. Op het dak zijn een aantal panelen voor het opwekken van warm water opgenomen tussen de dakpannen, waardoor deze in het dakvlak wegvallen.

Projectgegevens

Locatie Watervalweg, Ermelo
Bouwjaar 2013-2014
Aannemer Bouwbedrijf Stobbe & Simon
Doorlopen fasen Ontwerp, Omgevingsvergunning, Aanbesteding, Werktekeningen, Bouwbegeleiding, Oplevering

Opdrachtgever over het project

Bijzonder prettig om met Remco een ontwerp te maken en de aannemer te selecteren. Tijdens de bouw een correcte begeleiding door Remco. Zeer tevreden over het eindresultaat. Wanneer u een mooi ontwerp en betrouwbare partner zoek voor een woning of ander gebouw raden wij u Remco aan!